Ambulante Hulpverlening

Bij Dedicated Coaching geloven we in de kracht van persoonlijke begeleiding en ondersteuning. Ons ambulante hulpverleningsprogramma, gebaseerd op de BuddyCoach methodiek, stelt jongeren centraal door laagdrempelig contact te bieden en aan te sluiten bij hun leefwereld.

 

 

Over onsContact

Solide basis.

Helaas hebben deze jongeren vaak te maken met een negatief zelfbeeld en negatieve gedachten over zichzelf en hun situatie. Deze kwetsbare doelgroep heeft de neiging eerder in negatieve situaties terecht te komen dan anderen, omdat ze geneigd zijn het ergste te verwachten. Door als Dedicated Coach buiten de gebaande paden te denken, voelen deze jongeren zich eerder begrepen en gehoord.  Dankzij onze empathisch vermogen en het bieden van een luisterend oor aan elke jongere, leren wij deze kansrijke jongeren steeds beter begrijpen en aanvoelen.

Door het opbouwen van een vertrouwensband creëren we een solide basis waarop we samen werken aan het creëren van perspectief in het leven van de jongere.

Bij Dedicated Coaching streven we ernaar om jongeren te ondersteunen in hun persoonlijke groei en ontwikkeling. Met ons team van ervaren professionals bieden we aangepaste begeleiding en werken we samen aan het realiseren van doelen.

Effectieve hulpverlening.

Tijdens onze ambulante hulpverlening bespreken we hulpvragen, belemmeringen en kwaliteiten, en pakken we deze effectief aan. Ons doel is om de jongere te ondersteunen in verschillende aspecten van hun leven, waarbij we ons onder andere richten op:

I

Vergroten/bevorderen van de zelfredzaamheid/zelfstandigheid:
We begeleiden jongeren bij het ontwikkelen van vaardigheden en het nemen van verantwoordelijkheid, zodat ze steeds zelfstandiger kunnen functioneren in het dagelijks leven.

I

Stimuleren van de sociaal-emotionele ontwikkeling:
We bieden begeleiding en tools om sociale vaardigheden te verbeteren, relaties op te bouwen en emoties beter te begrijpen en te reguleren.

I

Stimuleren van de motorische en/of cognitieve ontwikkeling:
We ondersteunen jongeren bij het ontwikkelen van fysieke en cognitieve vaardigheden, waarbij we streven naar groei en vooruitgang op verschillende gebieden.

I

Opbouwen van een positief zelfbeeld:
We werken aan het vergroten van het zelfvertrouwen en het ontwikkelen van een positief zelfbeeld, zodat jongeren met meer veerkracht en optimisme in het leven staan.

I

Aanbrengen van structuur:
We helpen jongeren bij het creëren van een gestructureerde en georganiseerde omgeving, waarin ze zich veilig en geborgen voelen.

I

Reguleren van het dagelijkse ritme:
We ondersteunen jongeren bij het vinden van een gezond dagelijks ritme, waarbij we aandacht besteden aan slaappatronen, maaltijden en vrijetijdsactiviteiten.

I

Leren omgaan met vrijheden, regels en grenzen:
We begeleiden jongeren in het begrijpen en respecteren van grenzen, het naleven van regels en het maken van bewuste keuzes binnen een gezonde context.

I

Bewuste keuzes leren maken:
We moedigen jongeren aan om weloverwogen beslissingen te nemen en hen te helpen bij het ontwikkelen van probleemoplossende vaardigheden en het maken van keuzes die bijdragen aan hun welzijn.

Direct verwijzen?

Aanmelden

Vragen over onze hulp?

085 – 080 50 86 of

Aanbod op maat.

Jongvolwassenen die een moeilijke jeugd hebben gehad, kunnen te maken krijgen met diverse uitdagingen omdat ze niet eerder de passende ondersteuning hebben ontvangen. Sommigen van hen hebben geen startkwalificatie, kampen met financiële problemen, verslavingen of psychische vraagstukken, en hebben geen stabiele werkgelegenheid. Bij Dedicated Coaching streven we ernaar om op maat gemaakte begeleiding te bieden, zodat deze jongvolwassenen uit de overlevingsmodus kunnen stappen en weer volwaardig kunnen deelnemen aan de samenleving.

Ons doel is om jongvolwassenen met een belaste jeugd de juiste ondersteuning te bieden die ze nodig hebben. We begrijpen dat elk individu unieke behoeften en uitdagingen heeft. Door middel van op maat gemaakte begeleiding helpen we hen om uit de vicieuze cirkel te stappen en een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij.

Bij Dedicated Coaching geloven we in de kracht van individuele begeleiding. Ons ervaren team staat klaar om jongvolwassenen te ondersteunen bij het overwinnen van obstakels, het ontwikkelen van essentiële vaardigheden en het herwinnen van zelfvertrouwen. We streven ernaar om hen te helpen een nieuw pad te bewandelen, waarbij ze hun potentieel kunnen realiseren en een betekenisvolle plek kunnen vinden in de samenleving.

Samenwerkingspartners

Chat openen
1
Scan de code
Hallo
Kunnen we je helpen?