Autisme coaching

Bij Dedicated Coaching begrijpen we dat elke persoon uniek is, met specifieke behoeften en uitdagingen. Voor jongeren met autisme bieden we gespecialiseerde Autismecoaching om hen te ondersteunen bij het ontwikkelen van vaardigheden, het vergroten van zelfvertrouwen en het creëren van kansen voor succes.

 

 

Over onsContact

Autismecoaching bij Dedicated Coaching.

Onze Autismecoaching is gericht op het bieden van individuele begeleiding op maat. We begrijpen dat autisme zich op verschillende manieren kan uiten en dat elke persoon unieke sterke punten en obstakels heeft. Daarom stemmen we onze coaching af op de specifieke behoeften en doelen van elke jongere.

Bij Dedicated Coaching geloven we in de kracht van positieve ondersteuning en individuele begeleiding. Onze Autismecoaching is gebaseerd op een respectvolle en empathische benadering, waarbij we de jongere centraal stellen en zijn of haar unieke behoeften erkennen.

Onze toegewijde coaches hebben ervaring en expertise op het gebied van autisme en staan klaar om jongeren met autisme te begeleiden naar persoonlijke groei en succes. We streven ernaar om hen te helpen hun volledige potentieel te bereiken en hen te ondersteunen bij het navigeren door het leven met autisme.

Verschillende aspecten van hun leven.

Bij Dedicated Coaching werken we samen met jongeren met autisme om hen te ondersteunen bij verschillende aspecten van hun leven. We richten ons op:

I

Het ontwikkelen van sociale vaardigheden:
We bieden begeleiding om sociale interacties te begrijpen, communicatieve vaardigheden te versterken en relaties op te bouwen.

I

Het bevorderen van zelfregulatie:
We leren jongeren technieken om emoties te herkennen en te beheersen, stress te verminderen en om te gaan met veranderingen en uitdagingen.

I

Het ontwikkelen van zelfstandigheid:
We ondersteunen jongeren bij het leren plannen en organiseren, taken voltooien, zelfredzaamheid bevorderen en de overgang naar zelfstandigheid vergemakkelijken.

I

Het vergroten van zelfvertrouwen:
We werken aan het versterken van het zelfbeeld en het opbouwen van zelfvertrouwen, zodat jongeren met autisme met meer positiviteit en veerkracht in het leven staan.

I

Het creëren van structuur en routine:
We helpen jongeren bij het ontwikkelen van een gestructureerde omgeving en het opzetten van routines die hen helpen bij het plannen en uitvoeren van dagelijkse activiteiten.

Direct verwijzen?

Aanmelden

Vragen over onze hulp?

085 – 080 50 86 of

Samenwerkingspartners

Chat openen
1
Scan de code
Hallo
Kunnen we je helpen?