Boksend opvoeden

Bij Dedicated Coaching geloven we in de transformerende kracht van Boksend Opvoeden om jongeren te helpen en te laten groeien..

 

 

SportpsychologieContact

Ontdek de Kracht van Boksend Opvoeden.

Onze unieke aanpak combineert boksen en opvoedkundige principes, waardoor we een veilige en stimulerende omgeving creëren waarin jongeren hun innerlijke kracht kunnen ontdekken en ontwikkelen. Met behulp van deze effectieve methode begeleiden we jongeren op hun pad naar zelfvertrouwen, veerkracht en positieve gedragsverandering.

Herken jij jezelf hierin?.

 • Heb je behoefte aan een methode die jou of je kind kan helpen bij het vergroten van zelfvertrouwen en veerkracht?
 • Zoek je naar manieren om beter om te gaan met stress en uitdagende situaties?
 • Heb je het gevoel dat je moeite hebt met het opbouwen van zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld?
 • Sta je open voor een unieke benadering waarbij boksen wordt gecombineerd met opvoedkundige principes?

 

Als je jezelf herkent in de vragen en geïnteresseerd bent in de voordelen en resultaten van Boksend Opvoeden, dan is ons programma wellicht iets voor jou!

Dit gaan we doen.

  I

  Weerbaarheidstraining

  Via bokstechnieken en -oefeningen leren we jongeren hun fysieke en mentale weerbaarheid te vergroten. Ze ontwikkelen discipline, zelfbeheersing en doorzettingsvermogen, wat hen helpt om met uitdagingen en stressvolle situaties om te gaan.

  I

  Emotionele regulatie

  Boksend Opvoeden biedt jongeren een gezonde uitlaatklep voor hun emoties. Ze leren hun emoties te herkennen, te uiten en op een constructieve manier te kanaliseren. Dit helpt hen om hun emoties beter te begrijpen en ermee om te gaan, waardoor ze emotionele veerkracht ontwikkelen.

  I

  Zelfvertrouwen en zelfbeeld

  Door succeservaringen in de bokssport op te bouwen, groeit het zelfvertrouwen van jongeren. Ze ontdekken hun eigen kracht, leren omgaan met tegenslagen en ontwikkelen een positiever zelfbeeld. Dit draagt bij aan een gezonde eigenwaarde en zelfacceptatie.

  I

  Sociale vaardigheden

  In groepsverband oefenen jongeren met samenwerking, communicatie en het opbouwen van relaties. Door middel van boksspelletjes en teamactiviteiten leren ze respect, vertrouwen en empathie voor anderen. Dit helpt hen om sterke sociale vaardigheden te ontwikkelen die essentieel zijn in verschillende aspecten van het leven.

  Direct verwijzen?

  Aanmelden

  Vragen over onze hulp?

  085 – 080 50 86 of

  Samenwerkingspartners

  Chat openen
  1
  Scan de code
  Hallo
  Kunnen we je helpen?