DC Boxing

Kracht, Therapie en Persoonlijke Groei.

 

 

DC interventiesContact

DC Boxing: Kracht, Therapie en Persoonlijke Groei in één.

Bij Dedicated Coaching geloven we in de transformerende kracht van boksen als een effectieve therapie voor jongeren. Met ons programma “DC Boxing” bieden we een unieke en dynamische ervaring waarbij jongeren samen met ons boksen als een middel tot persoonlijke groei en welzijn.

Wat houdt DC Boxing in?.

  DC Boxing is veel meer dan alleen fysiek boksen. Het is een gecontroleerde en gestructureerde therapeutische ervaring waarbij jongeren de kans krijgen om zichzelf uit te dagen, te groeien en hun kracht te ontdekken. Onze ervaren coaches zorgen voor een veilige omgeving waarin jongeren de bokstechnieken leren en tegelijkertijd werken aan hun emotionele en mentale welzijn.

  Dit gaan we doen.

   I

   Kracht en zelfvertrouwen

   Door boksen leren jongeren fysieke kracht en discipline op te bouwen. Ze ontdekken hun eigen potentieel en vergroten hun zelfvertrouwen. Het helpt hen om veerkrachtiger te worden in het omgaan met uitdagingen in het leven.

   I

   Zelfbeheersing en discipline

   Boksen vereist zelfbeheersing en discipline. Door te leren focussen, geduldig te zijn en controle te hebben over hun acties, ontwikkelen jongeren waardevolle vaardigheden die van toepassing zijn op andere aspecten van hun leven.

   I

   Zelfreflectie en groei

   Boksen biedt momenten van zelfreflectie en groei. Jongeren worden aangemoedigd om na te denken over hun sterke punten, uitdagingen en persoonlijke doelen. Het helpt hen om inzicht te krijgen in zichzelf en hun persoonlijke ontwikkeling te stimuleren.

   I

   Teamwork en verbondenheid

   Hoewel boksen een individuele sport lijkt, kan het ook teamwork en verbondenheid bevorderen. Jongeren leren samenwerken, communiceren en vertrouwen opbouwen met hun trainers en trainingspartners. Dit draagt bij aan het ontwikkelen van sociale vaardigheden en het gevoel van verbondenheid.

    

   Direct verwijzen?

   Aanmelden

   Vragen over onze hulp?

   085 – 080 50 86 of

   Samenwerkingspartners

   Chat openen
   1
   Scan de code
   Hallo
   Kunnen we je helpen?