DC interventies

Hier ontdek je de krachtige combinatie van sport en psychologie, speciaal ontworpen om jongeren met gedragsproblemen te ondersteunen. Onze toegewijde coaching biedt een unieke benadering waarbij sport als middel wordt gebruikt om positieve verandering en persoonlijke groei te bevorderen.

 

 

Over onsContact

DC interventies.

Bij Dedicated Coaching geloven we dat elke jongere uniek is en het verdient om gehoord, begrepen en ondersteund te worden. We geloven dat onze nieuwe interventies een positieve impact zullen hebben op het leven van jongeren die vastlopen. Samen creëren we een pad naar groei, veerkracht en succes.”

DC Boxing

DC Boxing is veel meer dan alleen fysiek boksen. Het is een gecontroleerde en gestructureerde therapeutische ervaring waarbij jongeren de kans krijgen om zichzelf uit te dagen, te groeien en hun kracht te ontdekken.

DC Sport

DC Sport is een unieke benadering waarbij we de kracht van sport combineren met therapeutische principes. Via verschillende sporten en bewegingsactiviteiten creëren we een veilige omgeving waarin jongeren kunnen groeien

DC Cooking

Tijdens DC Cooking krijgen jongeren de mogelijkheid om actief deel te nemen aan het kookproces. Ze leren praktische vaardigheden, ontdekken nieuwe smaken en ervaren de voldoening van het creëren van heerlijke gerechten.

Direct verwijzen?

Aanmelden

Vragen over onze hulp?

085 – 080 50 86 of

Samenwerkingspartners

Chat openen
1
Scan de code
Hallo
Kunnen we je helpen?