Nazorg

Onze nazorg is ontworpen om te ondersteunen bij het navigeren door het leven na ons traject. We begrijpen dat er uitdagingen en nieuwe situaties kunnen ontstaan, en we willen hierbij begeleiden en ondersteunen.

 

 

Over onsContact

Nazorg traject.

Welzijn en voortdurende groei zijn van groot belang, zelfs nadat het traject bij Dedicated Coaching is afgerond. Bij Dedicated Coaching geloven we in het opbouwen van duurzame verbindingen en het bieden van voortdurende ondersteuning aan jongeren. Daarom hebben we een uitgebreid nazorgprogramma ontwikkeld dat helpt bij het behouden en versterken van de positieve veranderingen die zijn doorgemaakt.

Vieren van succes is ook nazorg.

Nazorg is niet alleen gericht op het oplossen van problemen, maar ook op het vieren van successen en mijlpalen. We zijn trots om deel uit te maken van de reis en willen graag op de hoogte blijven van de vooruitgang en prestaties. Elk verhaal is belangrijk en dient als inspiratie voor andere jongeren die ook vastlopen en op zoek zijn naar verandering.

Bij Dedicated Coaching zien we nazorg als een waardevolle investering in welzijn op de lange termijn. De deur staat altijd open en we kijken ernaar uit om voortdurend te ondersteunen, zelfs nadat het traject is afgerond. Samen zorgen we ervoor dat er vaardigheden en hulpbronnen zijn om te gedijen en het volledige potentieel te benutten.

Direct verwijzen?

Aanmelden

Vragen over onze hulp?

085 – 080 50 86 of

Aanbod op maat.

Jongvolwassenen die een moeilijke jeugd hebben gehad, kunnen te maken krijgen met diverse uitdagingen omdat ze niet eerder de passende ondersteuning hebben ontvangen. Sommigen van hen hebben geen startkwalificatie, kampen met financiële problemen, verslavingen of psychische vraagstukken, en hebben geen stabiele werkgelegenheid. Bij Dedicated Coaching streven we ernaar om op maat gemaakte begeleiding te bieden, zodat deze jongvolwassenen uit de overlevingsmodus kunnen stappen en weer volwaardig kunnen deelnemen aan de samenleving.

Ons doel is om jongvolwassenen met een belaste jeugd de juiste ondersteuning te bieden die ze nodig hebben. We begrijpen dat elk individu unieke behoeften en uitdagingen heeft. Door middel van op maat gemaakte begeleiding helpen we hen om uit de vicieuze cirkel te stappen en een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij.

Bij Dedicated Coaching geloven we in de kracht van individuele begeleiding. Ons ervaren team staat klaar om jongvolwassenen te ondersteunen bij het overwinnen van obstakels, het ontwikkelen van essentiële vaardigheden en het herwinnen van zelfvertrouwen. We streven ernaar om hen te helpen een nieuw pad te bewandelen, waarbij ze hun potentieel kunnen realiseren en een betekenisvolle plek kunnen vinden in de samenleving.

Samenwerkingspartners

Chat openen
1
Scan de code
Hallo
Kunnen we je helpen?