Oprichting

Welkom bij Dedicated Coaching – Jouw pad naar persoonlijke groei.

 

 

DC interventiesContact

Ontdek de oorsprong van Dedicated Coaching.

Dedicated Coaching, opgericht in 2018 door Ümit Delice, is ontstaan uit een diep verlangen om anderen te helpen hun ware potentieel te ontdekken. Geïnspireerd door zijn eigen persoonlijke reis en obstakels, kwam Ümit tot het besef dat hij anderen wilde bijstaan bij het vinden van hun eigen weg naar succes.

Na tien jaar bij de Koninklijke Landmacht te hebben gediend, waar hij als soldaat bij de infanterie elke dag trainde om fit en gereed te zijn voor inzetbaarheid, maakte Ümit de overgang naar een nieuw pad – een pad van begeleiding en toewijding. Zijn ervaring bij defensie heeft hem gevormd tot een toegewijde coach met een rugzak vol aan ervaringen, vastberaden om jongeren en ouders te ondersteunen bij het overwinnen van uitdagingen.

Unieke en op maat gemaakte diensten

Bij Dedicated Coaching geloven we in maatwerk. Onze diensten zijn specifiek ontworpen om te voldoen aan de behoeften van elke individuele jongere die onze hulp zoekt. Met gespecialiseerde ambulante hulpverlening, agressie- en emotieregulatietrainingen, Rots en Water-trainingen, Boksend Opvoeden-trainingen en nog veel meer, bieden we een breed scala aan unieke en effectieve methoden om persoonlijke groei te bevorderen.

Toegewijde coaches voor vastgelopen jongeren.

Bij Dedicated Coaching richten we ons specifiek op vastgelopen jongeren tussen de 12 en 27 jaar oud. Of het nu gaat om jongeren die door de reclassering naar ons worden doorverwezen of om individuen die persoonlijke begeleiding nodig hebben, we zijn er om hen te ondersteunen op hun reis naar positieve verandering.

Waarden die ons leiden

Onze waarden van eerlijkheid, integriteit en respect vormen de basis van ons werk. Als team voelen we een sterk gevoel van verantwoordelijkheid tijdens het begeleiden van jongeren en ouders, en we streven ernaar om toegewijd en vastberaden te zijn in onze inzet om hen te helpen.

Het verhaal achter de naam

De naam Dedicated Coaching is ontstaan vanuit Ümits persoonlijke toewijding en intrinsieke motivatie om anderen te helpen. Het symboliseert de toewijding die elke jongere in zich draagt, zelfs als ze zich er nog niet bewust van zijn. Ons doel is om elke dag jongeren Dedicated terug te geven aan de samenleving, waarbij we hen inspireren om hun eigen potentieel te omarmen.

Successen en toekomstplannen

In de afgelopen jaren heeft Dedicated Coaching aanzienlijke successen behaald, waaronder persoonlijke groei door middel van opleidingen en een positieve naamsbekendheid in de regio en daarbuiten. Maar we zijn nog lang niet klaar! Onze toekomstplannen omvatten het uitbreiden van ons aanbod van interventies, het specialiseren door middel van opleidingen en cursussen, en het betrekken van getalenteerde professionals om ons team te versterken.

Bij Dedicated Coaching geloven we in voortdurende innovatie en het vinden van de beste methodieken die aansluiten bij onze jongeren. We zijn vastbesloten om onze jongeren te helpen een positieve verandering teweeg te brengen in hun leven, zodat ze vol vertrouwen en toewijding hun eigen pad naar persoonlijke groei kunnen bewandelen.

Direct verwijzen?

Aanmelden

Vragen over onze hulp?

085 – 080 50 86 of

Samenwerkingspartners

Chat openen
1
Scan de code
Hallo
Kunnen we je helpen?