Over ons

Bij Dedicated Coaching zien we in elke persoon een veelbelovende jongere. We geloven dat door middel van passende coaching en begeleiding de jongere kan groeien en zich kan ontwikkelen.

 

 

DC interventiesContact

Zet jongeren in hun kracht.

Tijdens de overgang van 18- naar 18+ betreedt een jongere het domein van de jongvolwassenheid, waarbij de ontwikkelingsleeftijd niet altijd synchroon loopt met de kalenderleeftijd. Juist gedurende deze fase ervaren veel jongvolwassenen uitdagingen, zoals financiële problemen, schulden en het wegvallen van verplichte jeugdhulpverlening. Dedicated Coaching streeft ernaar jongvolwassenen te empoweren en te helpen bij het vergroten van hun zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel.

Bij ons krijgen jongvolwassenen de steun en begeleiding die ze nodig hebben tijdens deze belangrijke overgangsperiode. We willen hen helpen hun innerlijke kracht te ontdekken en te benutten. Onze focus ligt op het stimuleren van zelfstandigheid, waarbij we jongvolwassenen begeleiden bij het nemen van verantwoordelijkheid voor hun eigen leven.

Bij Dedicated Coaching geloven we in persoonlijke begeleiding op maat. Ons toegewijde team staat klaar om jongvolwassenen te ondersteunen bij het overwinnen van obstakels en het ontwikkelen van de vaardigheden die nodig zijn om succesvol en zelfstandig de volwassenheid te betreden.

Team van deskundigen.

Onze deskundige teamleden bij Dedicated Coaching bieden laagdrempelige ondersteuning aan jongeren en jongvolwassenen door middel van de BuddyCoach-methode, waarbij een vertrouwensband centraal staat. De Dedicated Coach streeft ernaar de jongere bewust te maken van zijn of haar eigen handelen en de mogelijke consequenties hiervan. Bovendien werkt de Dedicated Coach nauw samen met zowel het professionele als het informele netwerk rondom de jongere. We hechten ook veel belang aan de context van de eigen wijk en straatcultuur in onze begeleiding.

Naast het aanleren van positief gedrag, begeleidt de Dedicated Coach de jongere bij het vergroten van diens eigen regie en het maken van gezonde keuzes. We streven ernaar de jongere te empoweren en te helpen zelfstandig beslissingen te nemen die bijdragen aan hun welzijn.

Bij Dedicated Coaching geloven we in de kracht van persoonlijke begeleiding en het opbouwen van sterke relaties. Onze Dedicated Coaches staan klaar om jongeren te ondersteunen en hen te begeleiden op hun pad naar persoonlijke groei en succes.

Direct verwijzen?

Aanmelden

Vragen over onze hulp?

085 – 080 50 86 of

Aanbod op maat.

Jongvolwassenen die een moeilijke jeugd hebben gehad, kunnen te maken krijgen met diverse uitdagingen omdat ze niet eerder de passende ondersteuning hebben ontvangen. Sommigen van hen hebben geen startkwalificatie, kampen met financiële problemen, verslavingen of psychische vraagstukken, en hebben geen stabiele werkgelegenheid. Bij Dedicated Coaching streven we ernaar om op maat gemaakte begeleiding te bieden, zodat deze jongvolwassenen uit de overlevingsmodus kunnen stappen en weer volwaardig kunnen deelnemen aan de samenleving.

Ons doel is om jongvolwassenen met een belaste jeugd de juiste ondersteuning te bieden die ze nodig hebben. We begrijpen dat elk individu unieke behoeften en uitdagingen heeft. Door middel van op maat gemaakte begeleiding helpen we hen om uit de vicieuze cirkel te stappen en een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij.

Bij Dedicated Coaching geloven we in de kracht van individuele begeleiding. Ons ervaren team staat klaar om jongvolwassenen te ondersteunen bij het overwinnen van obstakels, het ontwikkelen van essentiële vaardigheden en het herwinnen van zelfvertrouwen. We streven ernaar om hen te helpen een nieuw pad te bewandelen, waarbij ze hun potentieel kunnen realiseren en een betekenisvolle plek kunnen vinden in de samenleving.

Samenwerkingspartners

Chat openen
1
Scan de code
Hallo
Kunnen we je helpen?