Sportpsychologie

Hier ontdek je de krachtige combinatie van sport en psychologie, speciaal ontworpen om jongeren met gedragsproblemen te ondersteunen. Onze toegewijde coaching biedt een unieke benadering waarbij sport als middel wordt gebruikt om positieve verandering en persoonlijke groei te bevorderen.

 

 

Over onsContact

De kracht van sport.

Bij Dedicated Coaching geloven we in de kracht van sportpsychologie en de positieve impact die het kan hebben op het leven van jongeren. Wij zijn toegewijd aan het begeleiden van jongeren bij het overwinnen van mentale uitdagingen en het bereiken van een gezonde geestelijke balans.

Onze trainingen zijn speciaal ontworpen om jongeren te helpen hun mentale welzijn te versterken en zich beter te voelen. Of je nu worstelt met angst, stress, zelfvertrouwen, motivatie of andere mentale problematiek, wij staan klaar om je te ondersteunen.

Boksend opvoeden

Onze unieke aanpak combineert boksen en opvoedkundige principes, waardoor we een veilige en stimulerende omgeving creëren waarin jongeren hun innerlijke kracht kunnen ontdekken en ontwikkelen.

Goldstein

Wij leren je met onze training hoe je beter met jouw boosheid en agressie omgaat. Hierdoor krijg je controle over jezelf en ben je beter in staat om je plekje in de samenleving op een juiste manier in te vullen.

Rots en water

Lichamelijke oefeningen worden gecombineerd met mentale oefeningen. Er wordt gewerkt aan zelfvertrouwen, zelfreflectie en zelfbeheersing. Afhankelijk van de situatie leert het kind voor een Rots- of Waterhouding te kiezen.

Direct verwijzen?

Aanmelden

Vragen over onze hulp?

085 – 080 50 86 of

Samenwerkingspartners

Chat openen
1
Scan de code
Hallo
Kunnen we je helpen?